idamunther

Kategori: allmänt

23 juni

Nu har alla gäster gått hem , har bytt om till pyjamas och sitter på altanen med min familj. Min lilla kusin Wilma gjorde en fin fläta på mig förut med lite hjälp utav min moster Jenny. Vi har haft det trevligt, ätit kakor, bullar , glass , maränger och jordgubbar. Fick 100 kronor av min snälla mormor även fast det var mamma som fyllde år. Imorgon ska jag först till gymmet sen ska jag äta på Burger King med lillebror min. På tisdag ska jag ner till H&M och köpa en kjol där. Kan visa den i nästa inlägg. Ska se om jag hittar någon tröja också, eftersom att det är REA.  Nej nu tycker jag att ni får en ha en bra kväll och en bra dag imorgon så hörs vi. Ta hand om er och massor av kramar till er .

Släkten

Hej darlings. Idag fyller ju mamma år som ni kanske ser på inlägget nedanför. Var med mamma och handlade nyss och snart ska jag äta lite lunch har jag tänkt. Vid klockan tre kommer gästerna så måste plocka upp lite kläder från mitt golv innan dess också. Hoppas ni får en mysig dag så hörs vi senare om inte kusinerna kör slut på mig. Kramar.

Game Of Thrones

Hej vänner! Statistiken har höjts jättemycket sedan igår så tack så jättemycket fina ni! Sitter just nu och kollar på Game Of Thrones i min säng, gymmet var ju stängt idag, hade förvirrat tiderna lite, hade kollat på fel gym. Men det blev lite träning ändå. Körde styrka hemma , lär nog kännas imorgon i benen för gjorde ca 300 höftlyft hahahah. Har precis duschat också och nu ska jag  kolla klart på de sista avsnitten av denna säsong och sedan får jag vänta innan säsong 4 kommer ut. Lite senare sen ska jag grilla med min familj, imorgon ska vi fira mamma för hon fyller år och sedan på måndag ska jag ut och fotografera har jag tänkt. Vad ska ni göra ikväll då? eller imorgon. Ni kanske inte ska göra något speciellt? Nu ska jag fortsätta kolla, ta hand om er  och ha en fin kväll, kramar. 


Strawberries

Åt jordgubbar till frukost idag. Det var väldigt gott kan jag ju säga. Ska baka med mamma nu sen lite senare dra mig mot gymmet. Kramar på er!

10.15

GODMORGON! Jag skulle inte påstå att jag är vaken tidigt, med tanke på att jag vanligtvist vaknar vid klockan 7/8 på helgerna. Men kvart över tio är tidigt med tanke på att jag somnade klockan 3. Satt och pratade med mamma och pappa igår , sen gick pappa och la sig då såg jag och mamma en liten igelkott på våran altan som gick omkring och såg lite vilsen ut. Mamma gav igelkotten lite vispat ägg och han kom fram till mammas fot, nosade på foten och sprang iväg in i busken. Efter vi hade gått in satte jag på ett avsnitt av Game Of Thrones. Har bara tre stycken kvar nu sen måste jag vänta till säsong 4 kommer. Idag ska jag hjälpa mamma att baka och vid klockan 4 ska jag jag till gymmet , har inte gymmat på två veckor så känner att jag hade lust med det idag. Hoppas ni får en fin dag! Kramar och ta hand om er!

9 senaste från instagram

Följ mig gärna via instagram- idaiii heter jag där och uppdaterar dagligen och mer detaljerat än på bloggen. Ta hand om er , kram. 

Vem är Ida?

Okej så har bestämt mig för att testa forme lite. Har ju tidigare haft blogg.se, devote och blogspot och tyckte att forme verkade vara en bra sida att blogga på. Ganska enkel också så man slipper hålla på med massa koder. Tycker i och för sig att det är kul men det är en annan sak. För er som inte vet vem jag är och som är helt nya på denna blogg så heter jag Ida Munther, är snart 16 år och ska börja gymnasiet till hösten. Om det går som jag vill så blir det samhällslinjen på Kunskapsgymnasiet. Jag älskar att fotografera , kolla på tv-serier, läsa , umgås med vänner och mysa med mina husdjur. Dessa saker är det ni kommer få se mest av i bloggen. Jag är 100% mig själv i bloggen och bryr mig inte så mycket om vad andra tycker om det. Jag hoppas personligen att ni ska gilla det och inte bli bortskrämda av min konstiga personlighet. Ni får gärna följa mig på Twitter och Instagram också. Instagram har ni ju där i menyn så där vet ni ju vad jag heter men för er som skulle ha lust att följa mig på Twitter så heter jag iidatw där. För er som inte orkar gå in på Twitter så finns det länk ---> www.twitter.com/iidatw  Hoppas  ni ska trivas här! Kram.